HOOFDGERECHTEN
MIXED GRILL 21
spareribs, varkenshaasspies, kippendij, biefstuk en chipolata worst met een pittige cocktailsaus
VARKENSHAASSATÉ 20
2 stokken, met satésaus, kroepoek, zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes
SPIJKERS BURGER 18
van rund, met ui, tomaat, bacon en cheddar
VEGABURGER VAN REDEFINE MEAT (V) 18
met ui, tomaat en cheddar kaas
SCHNITZEL 20
250 gram, met romige paprika-ui saus, dagverse groenten en aardappelkroketjes
COQAUVIN 20
volgens traditioneel recept met aardappelpuree
SPAGHETTI ROQUEFORT (V) 19,5
met spinazie, tomaten en romige roquefortsaus
DIAMANTHAAS 23
met dagverse groenten, ovenaardappel en truffeljus
VARKENSHAAS 21
met brie en champignon roomsaus
ZALM 22
zalmfilet, met spaghetti, saus van zongedroogde tomaat & basilicum en notensla
FISH & CHIPS 18
van kabeljauw, met remouladesaus en salade
SALADES
SALADE GEITENKAAS (V) 18,5
zachte geitenkaas, appel compote, honingnoten en rode port dressing
SALADE CARPACCIO 19
met oude kaas, olijven, truffel mayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en rucola
SALADE VIS 20
met kabeljauw, zalm, gamba, gerookte zalm, viskoekje en een limoendressing
SPIJKERS VIS 22
wisselend gerecht, vraag ernaar bij de bediening
PIZZA
MARGHERITA 11
met tomatensaus, mozzarella en Italiaanse kruiden
CARPACCIO 14,5
tomatensaus, pesto, Parmezaan, olijven, pijnboompitten en truffelmayo
PEPPERONI 13
(rundvlees), met tomatensaus en mozzarella
SHOARMA 13
met kipshoarma, ui, paprika, knoflooksaus en salade
VIS 14,5
met gamba’s, zalm, rode ui, spinazie en Parmezaan
VEGGIE (V) 13
met paprika, rode ui, paddestoelen, zongedroogde tomaat, olijven en spinazie
3 GANGEN KEUZEMENU 34,95
voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht
2 GANGEN KEUZEMENU 29,50
voorgerecht + hoofdgerecht
2 GANGEN KEUZEMENU 27,50
hoofdgerecht + nagerecht