HOOFDGERECHTEN

MIXED GRILL 21
spareribs, varkenshaasspies, kippendij, biefstuk en chipolata worst met een pittige cocktailsaus

VARKENSHAASSATÉ 20
2 stokken, met satésaus, kroepoek, zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes

SPIJKERS BURGER 18
van rund, met ui, tomaat, bacon en cheddar

VEGABURGER VAN REDEFINE MEAT (V) 18
met ui, tomaat en cheddar kaas

SCHNITZEL 20
250 gram, met romige paprika-ui saus, dagverse groenten en aardappelkroketjes

COQAUVIN 20
volgens traditioneel recept met aardappelpuree

SPAGHETTI ROQUEFORT (V) 19,5
met spinazie, tomaten en romige roquefortsaus

DIAMANTHAAS 23
met dagverse groenten, ovenaardappel en truffeljus

VARKENSHAAS 21
met brie en champignon roomsaus

ZALM 22
zalmfilet, met spaghetti, saus van zongedroogde tomaat & basilicum en notensla

FISH & CHIPS 18
van kabeljauw, met remouladesaus en salade

SALADES

SALADE GEITENKAAS (V) 18,5
zachte geitenkaas, appel compote, honingnoten en rode port dressing

SALADE CARPACCIO 19
met oude kaas, olijven, truffel mayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en rucola

SALADE VIS 20
met kabeljauw, zalm, gamba, gerookte zalm, viskoekje en een limoendressing

SPIJKERS VIS 22
wisselend gerecht, vraag ernaar bij de bediening

PIZZA

MARGHERITA 11
met tomatensaus, mozzarella en Italiaanse kruiden

CARPACCIO 14,5
tomatensaus, pesto, Parmezaan, olijven, pijnboompitten en truffelmayo

PEPPERONI 13
(rundvlees), met tomatensaus en mozzarella

SHOARMA 13
met kipshoarma, ui, paprika, knoflooksaus en salade

VIS 14,5
met gamba’s, zalm, rode ui, spinazie en Parmezaan

VEGGIE (V) 13
met paprika, rode ui, paddestoelen, zongedroogde tomaat, olijven en spinazie

3 GANGEN KEUZEMENU 34,95
voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht

2 GANGEN KEUZEMENU 29,50
voorgerecht + hoofdgerecht

2 GANGEN KEUZEMENU 27,50
hoofdgerecht + nagerecht