Uw verjaardag, receptie of vergadering bij Spijkers IJmuiden

Op zoek naar een mooie en sfeervolle ruimte voor een verjaardag, receptie, jubileum of misschien wel een vergadering? Naast ons restaurant beschikt Spijkers IJmuiden over een aparte ruimte waar u samen met uw gezelschap in alle privacy kan genieten.

De ruimte is geschikt voor circa 50-80 personen en beschikt over een ruime bar met professionele geluidsinstallatie. Uiteraard kunt u rekenen op een vriendelijk en enthousiast horecateam. Organiseert u een vergadering en wilt u bijvoorbeeld een presentatie geven? u kunt bij ons gebruik maken van een interactief scherm, microfoon en flipover. (zie ook Vergader arrangement)

Wij bieden verschillende arrangementen aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een walking dinner, een satébuffet of een barbecue buffet?
Ook is het mogelijk om bij uw borrel of receptie een speciaal arrangement te reserveren. Bekijk hier alvast de verschillende mogelijkheden.

Zin om iets te organiseren, maar heeft u meer inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken.